Zadania:
Produkcja biezaca wg obowiazujacych receptur i standardow
Dbalosc o wysoka jakosc przygotowanych dan i sposobu ich serwowania
Dbanie o prawidlowe magazynowanie zywnosci i prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej
Przestrzeganie wszelkich wymogow Higieny Żywnosci i HACCP
Skladanie zamowien i przyjmowanie dostaw surowcow i produktow
Wymagania
Wyksztalcenie gastronomiczne
Dyscyplina w zachowaniu czystosci i higieny pracy
Kreatywnosc, pomyslowosc, duzo energii i pasja do gotowania
Bardzo dobra organizacja pracy
Umiejetnosc pracy w zespole
Wysoka kultura osobista
Odpowiedzialnosc
Gotowosc do podjecia pracy w systemie zmianowym
Oferujemy:
Umowe o prace
Atrakcyjne wynagrodzenie
Prace w mlodym i dynamicznym zespole w znanym hotelu
Otrzymasz szereg benefitow socjalnych, w tym mozliwosc skorzystania z prywatnej opieki medycznej, ubezpieczenia grupowego i dofinansowania karty sportowej